Restaurant Le Barrage viert zomer met twee Fish Market events

Restaurant Le Barrage in Alblasserdam heeft er deze zomer zin in en organiseert daarom twee speciale Fish Market evenementen. En wel op zondag 28 juli en zondag 25 augustus. Op deze speciale zondagen genieten gasten naast de à-la-cartemenu ook genieten van de meest verse vis, schaal- en schelpdieren die direct vanaf de exclusieve Fish Market worden geserveerd.

Restaurant Le Barrage

Het keukenteam onder leiding van chef Maikel Terlouw bereidt deze zondag de door gasten uitgekozen favoriete vis en zeevruchten à la minute. Chef-kok Maikel Terlouw is gek op vis, schaal- en schelpdieren, dat komt deze zondagen sterk naar voren. Hij vertelt enthousiast: “Een prachtig en eerlijk product om mee te werken. Een eis is natuurlijk de versheid en de kwaliteit, daarom werken wij samen met Schmidt Zeevis. Naast een keuze uit onze Fish Market serveren wij ook onze à la carte kaart.”

Schmidt Zeevis

Schmidt Zeevis is de leverancier van alle vis, schaal- en schelpdieren die dagelijks in het restaurant worden geserveerd. Dankzij de jarenlange ervaring en kennis op de visafslagen weet Schmidt Zeevis Rotterdam van welke schepen zij de beste vis kan kopen.

De schepen moderniseren en vistechnieken worden doorontwikkeld. Dat is goed voor het milieu, maar betekent ook vaak een betere kwaliteit vis. Door bij hen in te kopen helpt dit zo om de vloot te innoveren. En de vissers aan een duurzame toekomst.

Fish Market

Le Barrage nodigt iedereen uit. Deze twee zondagen geniet iedereen volle bak van een culinaire viservaring in een ontspannen en sfeervolle omgeving. Reserveren kan via de website van het restaurant.

Wes van Geneijgen