
Online gastronomisch magazine Tasty Trails is op 1 juli 2023 opgericht door Wes van Geneijgen. Tasty Trails is het platform voor alle lezers die willen weten wat er nú gaande is in de wereld van eten en drinken. Daar speelt de eigen verwondering en nieuwsgierigheid de grootste rol.
Daarom ligt onze focus ook niet (alleen) op de randstad, zo zit onze redactie bijvoorbeeld in Tilburg. Tasty Trails is daarom veel op pad in de regio om juist ook te kijken wat er bijvoorbeeld in steden als Leeuwarden, Maastricht of Zwolle gebeurt. Dit zorgt vaak voor een net ander perspectief en een open blik voor al het moois dat er ook in de rest van het land gebeurd.
Op pad gaan en midden in de gastronomische wereld staan is een pre voor het platform. Er is namelijk geen betere manier om de vinger aan de pols te houden over wat er gaande is, wat de trends zijn en wat nú hip is. Daarbij staat Tasty Trails open voor alles. Vandaar dat er al genoeg foodtrips ondernomen zijn en dat ik vrolijk word van een goede smash burger, maar natuurlijk ook van een lunch bij een van de grondleggers van de Nederlandse gastronomie.