
Welkom op Tasty Trails, een online gastronomisch magazine vol smakelijke verhalen waar je op de hoogte wordt gehouden van alles wat er speelt in de wereld van eten en drinken. De afgelopen jaren heb ik al veel mooie verhalen over de gastronomie mogen maken, nu is het de hoogste tijd om dit te doen op een eigen platform.
Wat is Tasty Trails?
Tasty Trails is een online magazine waar je dagelijks bijgepraat wordt over de gastronomische wereld. Welke nieuwe restaurants moet je echt eens bezoeken? Wat zijn nu echt de toffe bestemmingen om als foodie naar af te reizen? Wat zijn de huidige trends op het gebied van cocktails? Wat is de visie van een chef? Wat zijn opkomende wijnlanden? Waar komt dit specifieke ingrediënt vandaan en wat is het verhaal erachter?
Nieuwsgierig en open
Tasty Trails stapt vol verwondering en met een flinke dosis nieuwsgierigheid de gastronomische wereld tegemoet. Dat zie je terug in de artikelen op het platform en op onze Instagram. Mijn idee is dat alles wat je op Tasty Trails leest of ziet, dat dit echt de moeite waard om ook zelf eens te ervaren. Alles waar ik niet enthousiast over ben, doe ik niks mee op het platform of het moet eens nieuwswaarde hebben.
Handige mailadressen
In het colofon op de site kun je dit ook allemaal terugvinden. Maar voor nu is het handig om even het redactie-adres te veranderen naar redactie@tastytrails.nl. Dit is vanaf nu het mailadres waar alle persberichten heen mogen.
Voor vragen, tips, ideeën of direct contact met mij is vanaf nu wes@tastytrails.nl in de lucht.
Alles wat betreft commerciële mogelijkheden mag gestuurd worden naar samenwerken@tastytrails.nl.
- Exclusief feest Patrón El Alto bij Zum Barbarossa tijdens ADE - 7 november 2025
- Old Fashioned Week 2025: 40 bars en 3 topchefs presenteren twists - 6 november 2025
- Copal Amsterdam: moderne Mexicaanse keuken met oog voor traditie - 6 november 2025