
Pizzaketen New York Pizza introduceert de ‘Thin & Crispy’ flinterdunne en knapperige pizzabodem. Daarnaast komt de introductie van deze gloednieuwe pizzabodem ook gelijk met de introductie van zes nieuwe pizzasmaken. Die bestaan uit zes nieuwe recepturen met ingrediënten die helemaal tot hun recht komen op de nieuwe bodems en zo beter te proeven zijn.
Daarnaast is de nieuwe knapperige pizzabodem van New York Pizza ook nog eens lager in calorieën. CEO Philippe Vorst over de nieuwe bodems: “Ons deeg en onze verse toppings bevatten geen toevoegingen of E-nummers. Daarom ben ik extra trots dat je nu naast onze huidige bodemsmaken, de New York Style en de Italian style, nu ook zeer dunne en knapperige bodem kunt bestellen. De nieuwe deegsoort en de nieuwe pizzasmaken zijn lager in calorieën en bieden een onderscheidende range van nieuwe recepturen met verse ingrediënten.”
Knapperige pizzabodem New York Pizza
Het deeg dat voor de nieuwe bodems gebruik wordt, zorgt ervoor dat ze nog dunner kunnen worden en zodoende minder calorieën bevatten. Daarnaast is ook deze bodem zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het nieuwe deeg zorgt dus dat de nieuwe bodems die uit de oven komen lichter, dunner en knapperiger zijn dan de andere bodems. En als klap op de vuurpijl zijn alle pizza’s uit het assortiment op de nieuwe bodem te bestellen.
Nieuwe smaken
De chefs van New York Pizza zijn in de weer gegaan met het samenstellen van zes nieuwe pizza’s met extra verse toppings die op zijn best zijn op de Thin & Crispy bodems. Om de introductie te vieren zijn er vier actiepizza’s samengesteld: De Italian sausage & pepperoni, Green veggie delight, BBQ hot & spicy en Pesto Chicken.
Alle nieuwe pizza’s zijn vanaf vandaag te bestellen bij alle New York Pizza vestigingen.
- Nederlandse supermarktprijzen stijgen het hardst in Europa - 13 oktober 2025
- The Art of Drinks 2025: honderden smaken op één dag onder een dak - 13 oktober 2025
- La Place opent veldkeukenrestaurant in Nationaal Militair Museum - 13 oktober 2025