
Dinerboxen van (top)restaurants werden tijdens de pandemie ineens écht een ding in ons land. Het was voor de restaurants een manier om hun gasten toch te voorzien van al het moois uit hun keukens. De oprichters van SOUS zagen hier in 2022 een gat in de markt in. SOUS tilt met hun dinerboxen van onder meer verschillende sterrenzaken dit idee naar een hoger plan.
Dinerboxen SOUS
Tijdens de pandemie waren de dinerboxen een geweldige uitkomst voor bijvoorbeeld de feestdagen. Alleen waren er niet echt plekken waar je de keuze had uit verschillende toffe restaurants en vooral geweldige menu’s om uit te proberen. SOUS brengt daar in een klap verandering in, want het bedrijf levert menu’s van tientallen toprestaurants en chefkoks in Nederland en Vlaanderen.
Culinaire thuiservaring
Op die manier probeert het bedrijf dan ook de dinerboxen naar een hoger plan te tillen. De aan SOUS verbonden restaurants en chef-koks combineren traditionele en moderne kooktechnieken om toffe menu’s samen te stellen die in hun eigen keuken worden voorbereid en waarvan de componenten vers en luchtdicht worden verpakt. Zo hoeft iedereen thuis in hun eigen keuken alleen nog maar de finishing touch toe te voegen.
Vooraanstaande restaurants
In totaal heeft het bedrijf 40 partners waaronder gerenommeerde namen als Ron Blaauw, Julius Jaspers en restaurants als Treeswijkhoeve (**), Parkheuvel (**) en Daalder (*). Thomas Schulte, mede-oprichter SOUS, hierover: “Dit is pas het begin! We zijn trots dat we niet alleen de toprestaurants, maar ook de meest vooraanstaande chefs ons het vertrouwen geven hun unieke ervaring aan huis te bezorgen.”
Medeoprichter Devon Scoulelis vult hem aan: “Met SOUS streven we ernaar jou het gevoel te geven dat je zelf aan het koken bent, met minimale inspanning en zonder de hele dag in de keuken te hoeven staan. Het is alsof je je eigen souschef hebt, en dat is ook waar onze naam vandaan komt. We willen je laten ervaren alsof je thuis uit eten bent.”
Nog voor de feestdagen benieuwd naar SOUS? Check dan de website.
- Einde voor Vapiano in Nederland: keten definitief failliet - 27 oktober 2025
- Culinaire rijkdom Haute-Savoie: kazen, wijn en vis uit het meer - 27 oktober 2025
- Tijdens de Horecava 2026 staat betaalbare luxe in de spotlight - 27 oktober 2025