Côte d’Or komt met twee nieuwe smaken crunchy chocolade

Als je verschillende sociale media mag geloven, dan draait alles om textuur en beleving. Tenminste, als je veel tasting- en ASMR-video’s bekijkt. Het eten dat daarin vaak een hoofdrol speelt: chocolade. Niet gek dat chocolademerk Côte d’Or hierop inspeelt met twee nieuwe smaken die meegaan met de trend van textuur en beleving.

Chocoladeliefhebbers wereldwijd omarmen op deze manier de all-in volledige smaaksensatie van een chocoladereep. Daarbij is textuur alles. Uit allerlei studies blijkt dat snacks die in de mond luid knisperen, simpelweg lekkerder worden ervaren. De perfecte crunch en kauwbaarheid wekken emoties op die de smaakbeleving versterken. Precies daarom introduceert Côte d’Or nu twee gloednieuwe smaken, boordevol knapperige hele noten, om liefhebbers een ongeëvenaarde chocoladesensatie te bieden.

Zintuigelijke ervaring

Waar Côte d’Or voor staat, weet inmiddels iedereen. Met de twee nieuwe smaken worden de smaakpapillen naar een hoger niveau getild: enerzijds de krachtige mix van intense pure chocolade met hele amandelen, en anderzijds een unieke combinatie van romige melkchocolade, hele hazelnoten én rozijnen. Die worden bij het assortiment gevoegd dat al bestaat uit: Melk Hele Hazelnoten, Puur Hele Hazelnoten en Gekaramelliseerde Amandel.

Kracht van karakter

Côte d’Or brengt een moment van intens genot naar de Nederlandse consument met zijn iconische smaken. De geheimen van dit smaakvolle avontuur?  Een uiterst zorgvuldige selectie van cacaobonen, waarbij niet alleen de keuze van de bonen, maar ook de perfecte combinatie centraal staat. Dit nauwkeurige proces zorgt voor de intense, rijke cacaosmaak die elke Côte d’Or-reep zijn kenmerkende karakter geeft. 

De twee nieuwe smaken liggen begin oktober in het winkelschap van je favoriete supermarkt.

Wes van Geneijgen