
Aan de Nobelstraat in Utrecht opent na maanden van verbouwen restobar Vivid vandaag de deuren. Met een menu geïnspireerd op de mediterrane keuken is dit een nieuwe hotspot in de binnenstad van Utrecht. Of gasten er nu binnenlopen voor een borrel met bites, diner of een goede cocktail gevolgd door een dansje. Bij Vivid proosten ze op het goede leven.
De Nobelstraat staat bekend om de cafés en studentenzaken, dus een restobar springt daar in het oog. Naast restobar draait het om een totaal beleving bij Vivid. Daarom brengt op vrijdag- en zaterdagavond een dj extra reuring in de brouwerij.
Restobar Vivid
Eigenaren Roy Rops en Tessel Andeweg hebben een zwak voor de mediterrane keuken. Bij Vivid geniet je van gerechten die je direct naar het zonnige zuiden vervoeren. Daarbij blijven ze dicht bij de bron en waar mogelijk wordt alles lokaal ingekocht. Denk aan krokant gebakken Gamba cristal met aioli, zacht gegaarde shortrib met Bagna Cauda, en pani puri gevuld met steak tartaar. Of lekkere oesters, zoals de Oosterschelde Creuse met beurre blanc van Noilly Prat & kombu met kaviaar ontbreekt niet.
Leven in de brouwerij
Het interieur van de zaak is stijlvol, warm, huiselijk met een randje. Daarmee wil de zaak de nieuwe hotspot zijn waar de levensgenieter binnenloopt die zoekt naar een beetje extra. Je neemt er plaats aan de bar, voor het raam of midden in de zaak. In het weekend is er extra aandacht voor meer sfeer, want op vrijdag- en zaterdagavond draait er ’s avonds een dj.
Restobar Vivid is van donderdag tot en met zondag geopend.
- Nederlandse supermarktprijzen stijgen het hardst in Europa - 13 oktober 2025
- The Art of Drinks 2025: honderden smaken op één dag onder een dak - 13 oktober 2025
- La Place opent veldkeukenrestaurant in Nationaal Militair Museum - 13 oktober 2025