
Eten, drinken, dansen met de Wolf tijdens volle maan komende zaterdag 24 februari bij Wolf Atelier in Amsterdam. Yep, het restaurant wordt deze avond omgetoverd tot locatie van de eerste culinaire Full Moon Party. Als deze avond de maan op zijn volst is, dan gaan de nachtdieren uit Amsterdam en omstreken al proevend en dansend de avond in op de spoorbrug bij Westerdok.
Het idee voor deze eerste editie is eigenlijk vrij simpel. Gasten starten de avond met oesters en door de hele zaak zijn stands te vinden waar je lekkere gerechten en cocktails vindt. Chef Michael Wolf heeft voor deze eerste culinaire Full Moon Party chef Jaimie van Heije uitgenodigd die een aantal van zijn iconische gerechten serveert.
Mooie gerechten, heerlijke cocktails
Het team van chef Wolf pakt zelf natuurlijk ook flink uit deze avond. Zo zijn er verschillende verfijnde gerechten uit de eigen keuken van Wolf Atelier te vinden, zoals: de Aziatische Oester Asain, Wolf’s Classic Tartaar, Risotto met truffel en paddenstoelen. Samen met de gerechten van chef Van Heije wordt het alleen culinair al een heel feestelijke avond.
Cocktails Mr. Sipps
Naast mooie gerechten, een sjansje en een dansje, wordt er ook op het gebied van cocktails flink uitgepakt. Awardwinning bartender Andrei Talapanescu, oftewel Mr. Sipps, shaked en stirred deze avond zijn innovatieve cocktails als de Phiz met lychee en orgeat en de Zette met aardbei en mezcal. Daarnaast vind je bij de stands ook wijn, sangria en ook nog gewoon een Espresso Martini als je die graag wil.
Dansen en sjansen
Achter de draaitafels staat Venzzie deze avond die natuurlijk ook lekker veel neon herbergt. Er zijn tijdens de avond verrassingsacts, gasten kunnen zich laten schminken én er is natuurlijk ook een photobooth te vinden. Want een goede avond moet je natuurlijk goed vastleggen.
Een ticket voor de culinaire Full Moon Party kost 150 euro en is inclusief onbeperkt alle standjes langsgaan, dus gerechten en cocktails.
- EARTH Water en KLABU werken samen: ADE, donatie, limited edition - 28 oktober 2025
- Rooftopbar CIMA brengt Mexicaanse flair naar Amsterdam - 28 oktober 2025
- Van Helmond naar Eindhoven: chef Jermain de Rozario start opnieuw - 28 oktober 2025