
Frites Atelier brengt deze lente en zomer een avontuurlijke twist aan hun culinaire frieten met de SS25 Collection. Traditioneel worden er op verschillende momenten ieder jaar nieuwe specials geïntroduceerd. Dit keer zijn ze geïnspireerd op de Indonesische en Mexicaanse keukens. Vanaf vandaag zijn de Spicy Royal Rendang en de Veggie Chili con Queso verkrijgbaar in alle vestigingen.
De Spicy Royal Rendang Special combineert knapperige, goudbruine friet met kruidige rendang, chili-limoenmayonaise, mosterdblad en knapperige gebakken uitjes. Een mix van frisse pickles en een kneepje verse limoen zorgen voor balans tussen de diepe, aromatische smaken en pittige accenten.
Voor vegetariërs biedt Frites Atelier de Limited Edition Veggie Chili con Queso. Deze creatie bestaat uit krokante frites met een rijke chili sin carne, romige kaasspread en een pittige Andalouse-saus. Een topping van verse tomatensalsa en een vleugje Cajunkruiden maakt deze smaakvolle combinatie compleet.
Haute Frituur
Frites Atelier is een premium frietconcept opgericht door sterrenchef Sergio Herman. Het combineert hoogwaardige ingrediënten met culinaire verfijning om ambachtelijke frieten naar een hoger niveau te tillen. De friet wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde aardappelen, dubbel gebakken voor de perfecte crunche en geserveerd met luxe toppings en huisgemaakte sauzen.
Frites Atelier
Het eerste Frites Atelier opende in 2016 in Den Haag, waarna vestigingen in andere steden volgden, waaronder Amsterdam, Utrecht en Antwerpen. Inmiddels zijn er vier vestigingen open: Antwerpen, Gent, Brussel en Roosendaal.
Het concept draait om kwaliteit en smaakbeleving, met sauzen en toppings die geïnspireerd zijn op de haute cuisine. Denk daarbij bijvoorbeeld de klassieke bearnaisesaus, truffel, of Indische kruidencombinaties. Naast friet biedt de zaak ook andere culinaire snacks en drankjes aan.
- Nederlandse supermarktprijzen stijgen het hardst in Europa - 13 oktober 2025
- The Art of Drinks 2025: honderden smaken op één dag onder een dak - 13 oktober 2025
- La Place opent veldkeukenrestaurant in Nationaal Militair Museum - 13 oktober 2025