
Paaspop trapt ieder jaar het festivalseizoen af, maar het begint pas echt op stoom te komen begin juni als de festivalkalender volstroomt met toffe evenementen zoals Amsterdam Open Air. Voor BACARDÍ is Amsterdam Open Air de plek om het festivalseizoen op gang te brengen. Dit jaar was er een samenwerking met Vunzige Deuntjes én een verrassingsoptreden van niemand minder dan Bokoesam.
De Casa BACARDÍ was ook tijdens Amsterdam Open Air de plek voor vunzige dansjes, veel energie en natuurlijk rumcocktails. Op zaterdagavond kon iedereen die aanwezig was ook nog eens genieten van een energieke Bokoesam die het podium opsprong om de hele casa te vullen met zijn kenmerkende energie.
BACARDÍ x Amsterdam Open Air
Met Vunzige Deuntjes werd dit deel van het festivalterrein omgetoverd naar de welbekende Caribische feesten van het rummerk. The Sound of Rum waarbij reggae, dancehall, hiphop, latin en elektronische muziek samenkomen, vormde de spil hiervoor. Naast Bokoesam kwamen artiesten uit verschillende genres samen op de line-up, denk aan: Jonna Fraser, Kybba en de dj’s van Vunzige Deuntjes Soundsystem.







Caribische vibes en urban beats
Robin de Bruin, Brand Director van BACARDÍ, over de vibes: “Bij Bacardí zijn we altijd op zoek naar manieren om een onvergetelijke ervaring te creëren. De samenwerking met Amsterdam Open Air en artiesten biedt ons de perfecte gelegenheid om onze passie voor muziek en cultuur te delen met een divers, levendig en jong publiek.”
I LUV IT punch
De Mojito is niet alleen in de cocktailbar, maar ook op de festivalweide een populaire cocktail. De Cuba Libre is toch nog een beetje de onbekende. In samenwerking met Camila Cabello is de I LUV IT punch ontwikkeld. Een ideale cocktail om tijdens een festival te nuttigen, want hij heeft alles wat je lekker vindt.
Zelf maken?
Dit heb je nodig
- 60ml BACARDÍ Magna Carta
- 15ml St.-Germain likeur
- 15 ml passievruchtensap
- 15 ml limoensap
- 30ml kokoswater
- Limoenpartje en geroosterde kokossnippers om te garneren
Zo maak je ‘m:
Vul een longdrink met ijsklontjes en doe hier alle ingrediënten in. Roer alles even door om goed te mengen en maak af met een limoenschijfje en de geroosterde kokossnippers.
- EARTH Water en KLABU werken samen: ADE, donatie, limited edition - 28 oktober 2025
- Rooftopbar CIMA brengt Mexicaanse flair naar Amsterdam - 28 oktober 2025
- Van Helmond naar Eindhoven: chef Jermain de Rozario start opnieuw - 28 oktober 2025