
Op het herfstmenu van McDonald’s staan vanaf deze week: de McCrispy (ook als Honey Mustard en vega variant), de Big Mac Bacon en Chicken wings per 3, 6 of 14 stuks met Jalapeño Ranch-saus (!!!). Daarmee zit de zomervakantie er bij McDonald’s inmiddels ook helemaal op en verdwijnen de tijdelijke zomermenu items en die worden dus vervangen door nieuwe (tijdelijke) producten op waar waarschijnlijk veel mensen blij van worden.
Het moment is eindelijk daar: de McCrispy is eindelijk bij McDonald’s in Nederland geland. Deze kipburger is al op verschillende plekken ter wereld geïntroduceerd en een ongekende hit geworden. De McCrispy bestaat uit een krokante, juicy en vooral malse kipburger met bataviasla met romige black pepper mayo op een luxe potato bun.
McCrispy bij McDonald’s
Van de McCrispy komt gelijk ook een geüpgradede versie in de vorm van de McCrispy Honey Mustard. Dat is de McCrispy met Sweet Honey Mustard saus, witte kool, bataviasla, gerijpte cheddar kaas en gefrituurde ui. Hij is er ook in de vegetarische restaurant en daar is de kipburger vervangen door een burger van Valess, de rest is hetzelfde.
Big Mac Bacon & Chicken Wings
De Big Mac krijgt dit jaar een paar keer een andere invulling zo blijkt. Was er eerst de Chicken Big Mac, is er nu de Big Mac Bacon. Dat is gewoon de Big Mac, maar dan met knapperige bacon toegevoegd. Een waarschijnlijk nieuwe publiekslieveling gaan natuurlijk de Chicken Wings zijn. De knapperige kippenvleugels zijn er in portie van drie, zes en veertien. Om het nog mooier te maken er is ook een nieuwe saus voor erbij: Jalapeño Ranch-saus: een romige saus met pittige twist.
McFlurry KitKat Chunky en Stroopwafel
Voor de fans van de McFlurry staan er deze herfst ook twee tijdelijke varianten op het menu. De McFlurry KitKat Chunky bestaat uit romig softijs, karamelsaus en stukjes KitKat Chunky. De McFlurry Stroopwafel is er een met een echt Hollands Tintje en bestaat uit romig softijs, krokante stukjes stroopwafel afgemaakt met zoete karamelsaus.
- Einde voor Vapiano in Nederland: keten definitief failliet - 27 oktober 2025
- Culinaire rijkdom Haute-Savoie: kazen, wijn en vis uit het meer - 27 oktober 2025
- Tijdens de Horecava 2026 staat betaalbare luxe in de spotlight - 27 oktober 2025