Met MARTINI vier je deze zomer je meest authentieke zelf

Met de Dare To Be-campagne viert vermoutmerk MARTINI de Nederlandse zomer in stijl. MARTINI nodigt met de campagne iedereen uit om zijn authentieke zelf te zijn. Dat begon met een exclusief diner bij restaurant Nonna Amsterdam in samenwerking met Thijs Boermans. En werd voortgezet tijdens Het Amsterdamse Terrassen Festival waar iedereen kon genieten van de lekkerste huisgemaakte MARTINI Spritz cocktails.

Op een fijne zomerdag heb je vaak niet meer nodig dan: hapjes, drankjes en gezelligheid. Laat dat nu ook de drie ingrediënten zijn waarmee iedere Italiaanse aperitivo gestalte krijgt. Daarbij pakt het merk zijn verantwoordelijkheid door oog te hebben voor de consumenten die voor de No en Low alcoholische opties gaan met de eigen alcoholvrije vermouts.

Amsterdam Terrassen Festival

Tijdens het Amsterdamse Terrassen Festival draaide alles om de MARTINI Spritz cocktail. Daar hebben bezoekers, media en genodigde influencers flink van genoten. Zij hebben daarnaast kennis mogen maken met de andere onderdelen van de campagne waar authenticiteit en stijl een grote rol spelen.

MARTINI authentieke zelf

Op het Amsterdamse Terrassen Festival waar op muzikaal gebied house, hiphop en TikTok-hitjes de hoofdmoot waren, koos MARTINI om zijn eigen unieke ik te laten zien. Bij de bar was er namelijk authentieke Italiaanse live-muziek te vinden. Het was anders dan de rest, daarom sprong het eruit. Precies wat het merk illustreert met de campagne Dare To Be.

MARTINI Spritz cocktails

Mocht je benieuwd zijn naar hoe je thuis een heerlijke MARTINI Spritz maakt, twee recepten. Een is voor een versie met alcohol en de andere is een non-alcoholische variant. Het enige wat je hoeft te doen is deze ingrediënten in een longdrink of wijnglas gevuld met ijs te schenken. Na het inschenken altijd even roeren.

MARTINI Bianco Spritz

  • 50 ml MARTINI Bianco
  • 75 ml Prosecco
  • 25 ml bruiswater
  • Takje munt & schijfje citroen
  • ijs

MARTINI Floreale Spritz

  • 75 ml MARTINI Non-Alcoholic Floreale
  • 25 ml appelsap
  • 10 ml bruiswater
  • Citroenschijfje
  • ijs

**Geen 18, geen alcohol**

[Foto’s bij dit artikel ©Ilsoovandijk]

Wes van Geneijgen