
Karma Kebab opent officieel de deuren van een eigen restaurant in Amsterdam. Na het succes van de flagshipstore in Utrecht en eerdere pop-ups op andere plekken als Pong House of Ping en de Marktkantine. De plantaardige kebab werd een begrip op festivals als Lowlands en vindt nu zijn plek met vaste eigen restaurants.
Het restaurant in Amsterdam serveert alles van de bekende kebab in zuurdesem pita’s tot loaded fries, snackplatters en natuurlijk hun geliefde huisgemaakte knoflooksaus. Oprichter Pascal Labrie vertelt: “Kebab heeft een rijke geschiedenis, maar wordt vaak gezien als snelle, vette hap voor na het stappen. Dat is zonde, want kebab heeft een rijke, culinaire geschiedenis. Bij Karma Kebab geven we het gerecht een moderne, plantaardige twist, geïnspireerd op tradities van over de wereld.”
Karma Kebab in Amsterdam
Het begon allemaal ooit als festivalfoodtruck en is uitgegroeid tot een foodmerk met vaste locatie. Het eerste restaurant opende in Utrecht en nu is Amsterdam aan de beurt. Daar kun je terecht voor lunch, diner of snelle snack. Labrie over de nieuwe zaak: “We hebben grootse plannen voor de toekomst, maar blijven altijd trouw aan onze roots. Het blijft lekker eten, lekker flirten en natuurlijk een dansje wagen.”
Karma
De karma in de naam van het merk slaat niet alleen terug op de plantaardige kebab. Ook aan de achterkant is alles goed geregeld en is het bedrijf B Corp gecertificeerd. Labrie zegt erover: “Good Karma is not just in the taste. We willen laten zien dat je met een beetje creativiteit én verantwoordelijkheid een verschil kunt maken.”
Over Karma Kebab
Karma Kebab werd in 2018 opgericht door Pascal Labrie en Ivo van der Pauw. Het merk, dat begon op festivals zoals Lowlands, is inmiddels uitgegroeid tot een favoriet met 100% plantaardige kebab van Hollandse knolselderij en graan. Met locaties in Utrecht en binnenkort Amsterdam, blijft Karma Kebab haar missie voortzetten om plantaardige, lokaal geproduceerde street food toegankelijk te maken voor iedereen.
- Reistrends voor 2026: reizen wordt persoonlijker dan ooit - 26 oktober 2025
- Teremana Tequila breidt uit naar twintig nieuwe markten - 25 oktober 2025
- NVWA grijpt in: vegetarisch gehakt moet andere naam krijgen - 25 oktober 2025