Holy Fok brengt Aziatische smaken naar The Harbour Club Den Haag

Restaurant The Harbour Club Den Haag transformeert in Holy Fok: Asian Kitchen by The Harbour Club. Vanaf half maart brengt dit nieuwe concept een toegankelijke Aziatische keuken naar de Hofstad. Gasten kunnen genieten van gerechten als Kai Pao, Sizzling Beef en Mochi & Matcha. Signature dishes zoals Ebi Fry Maki, Peking Duck en Beef Tataki blijven ook op de kaart.

De naam Holy Fok verwijst speels naar ‘Ho Le Fook’, Chinees voor ‘geluk in je mond’. Dit sluit aan bij de ervaring die het restaurant wil bieden: verfijnde Aziatische smaken, verrassende combinaties en een eigentijdse sfeer. De vertrouwde uitstraling van The Harbour Club blijft behouden, met de bekende neon pop-art van Selwyn Senatori en de iconische booths. Aziatische accenten geven het interieur een frisse twist.

Een frisse kijk op Aziatisch dineren

Eigenaar Joost Verhoeven ziet met Holy Fok kansen om in te spelen op de groeiende vraag naar hoogwaardige, maar betaalbare Aziatische keukens. “We willen gasten een verfijnde Aziatische beleving bieden zonder verrassingen op de rekening. Met Holy Fok: Asian Kitchen by The Harbour Club creëren we een stijlvolle setting die toegankelijk is voor een breder publiek”, vertelt Verhoeven. Populaire evenementen zoals de Vrienden van The Harbour Club en Ladies’ night blijven onderdeel van de ervaring. Zo blijft de ziel van The Harbour Club voelbaar, ondanks de nieuwe koers.

Over The Harbour Club

The Harbour Club staat al jaren bekend als een speciale horecagelegenheid. Met locaties in Amsterdam-Oost en Zuid, Den Haag, Rotterdam en Vinkeveen biedt de restaurantketen een eigenzinnige stijlvolle beleving. Ook het eigen theater in Amsterdam-Oost, The Harbour Club Theater, draagt bij aan deze bijzondere ervaring.

Wes van Geneijgen

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *