
Voor de derde editie van Dine on Water zijn er dit keer zeven restaurants die tussen 21 maart en 8 april op de Supper Cruise een geweldig diner op de Amsterdamse wateren verzorgen. Voor deze lente editie gaan restaurants Lars, Baut, Wolf Atelier, MOON, Supper, Helling 7 en Bar Rouge het schip in voor culinaire avond omlijst met live entertainment.
De boot vertrekt iedere keer vanaf De Ruyterkade (14, Pier 14) en vaart via ’t IJ een geweldige route over de Amsterdamse wateren. Gasten genieten aan het begin van de avond op het dek van een lekker aperitief in de vorm van een cocktail en gaan daarna aan tafel. Door ieder restaurant wordt er een viergangenmenu geserveerd en wordt er tussen de gangen door voor live-entertainment gezorgd (niet door de chefs).
Restaurant line-up
- 21 & 22 maart: Baut
- 23 maart: Bar Rouge
- 28 & 29 maart: Moon
- 30 maart: Bar Rouge
- 31 maart: Lars
- 4 april: Wolf Atelier
- 5 april: Helling 7
- 6 april: Supper
- 7 april: Supper x Vive Le Fête x Grey Goose
Dine on Water avond
Lekker dineren op de Amsterdamse wateren is dus een optrekkende avond. Voor 75 euro per persoon krijg je een welkomstdrankje, een viergangenmenu door het restaurant die avond en natuurlijk live-entertainment. Na het diner is er nog mogelijkheid om te borrelen en een (klein) feestje te bouwen.
De boot vertrekt iedere avond om 19:30 uur en meert om 23:00 uur weer aan. Tot 00:00 uur kunnen gasten blijven genieten van een lekker drankje en de gezelligheid. Reserveren kan via de website.
- Einde voor Vapiano in Nederland: keten definitief failliet - 27 oktober 2025
- Culinaire rijkdom Haute-Savoie: kazen, wijn en vis uit het meer - 27 oktober 2025
- Tijdens de Horecava 2026 staat betaalbare luxe in de spotlight - 27 oktober 2025