
Bij Breman Brasserie, het restaurant van The Hoxton Lloyd Amsterdam, trapt het terrasseizoen en de lente op 21 maart officieel af met de opening van het grote terras. Om dit helemaal geweldig te vieren zijn er vanaf 16.30 tot 18.30 uur gratis oesters en twee verfrissende cocktails voor buurtbewoners en andere zonaanbidders te krijgen.
Breman Brasserie terrasseizoen
Het oude Lloyd-gebouw in het Oostelijk Havengebied is een iconisch gebouw. Het nieuwe restaurant is ontworpen door de Amsterdamse designstudio Nicemakers. Het is hen gelukt om de iconische art-decostijl weer tot leven, zowel binnen als buiten. Het terras is gevuld met banken en stoelen met comfortabele en kleurrijke kussens. Daarbij is er aandacht besteed aan de indeling van de ruimte om, ondanks de grootte (er is plek voor 280 terrasgangers), een intieme en gezellige sfeer te creëren.
Hele dag door
Het terras is open van ’s ochtends tot ‘s avonds. Zo is het een ideale plek voor koffie en gebak, vanaf 11.30 uur worden Breman-klassiekers geserveerd, zoals caesar salad met radijsjes en crunchy ansjovis, burrata met gemarineerde tomaten en zoete, ingelegde ui en lobster roll op een zacht briochebroodje met citroenaioli en dragon. Naarmate de dag vordert komen de oesters op tafel en ‘s avonds bestel je een cheeseburger met reubensaus en ingelegde kool of een sandwich met kabeljauw, tartaarsaus en dille.
Dorst lessen
Op het terras geniet je overdag van heerlijke, versgeperste sapjes. Maar er is ook ruimte voor een kopje thee of ijskoffie gemaakt met bonen van het Amsterdamse LOT61. Later op de dag komen de natuurwijnen, tapbiertjes en cocktails (per glas of pitcher) op tafel. Het terras van Breman Brasserie is groot genoeg voor iedereen die op zoek is naar een heerlijk terras op het zuiden in een historische omgeving. Of je nu een date hebt, luncht met je familie of komt borrelen met je vrienden.
Het restaurant is zeven dagen per week geopend van 07.00 tot 00.00 uur.
- Reistrends voor 2026: reizen wordt persoonlijker dan ooit - 26 oktober 2025
- Teremana Tequila breidt uit naar twintig nieuwe markten - 25 oktober 2025
- NVWA grijpt in: vegetarisch gehakt moet andere naam krijgen - 25 oktober 2025